sâmbătă, 6 mai 2017

Proiect de excursie la Venetia

Venetia- orasul gondolelor
city-break, 4 zile (3 nopti)

Traseu: Ploiesti -Tirgu-Mures – Arad – Nadlac – Szeged- Maribor – Gratz – Venetia – Trieste-Lublijana – Nagykanizsa - Szeged – Arad - Tirgu-Mures

Pretul include:
-Transport cu autocar 3*, scaune rabatabile, aer conditionat, instalatie audio-video
-3 nopti de cazare cu mic dejun continental la Hotel 3*, camere duble si triple in zona Venetia
-insotitor de grup/ghid de turism autorizat

Nu sunt incluse in pret:
-mijloacele de transport in comun,
-biletele de vaporetto,
-intrarile la obiectivele turistice,
-alte cheltuieli personale

Program:
Ziua 1: plecare foarte devreme spre Venetia prin Ungaria -Slovenia-Austria. Pe drum facem o escala de aprox. O ora pentru a vizita
centrul vechi al orasului Gratz (Hauptplatz, Primaria, Arsenalul, Schlossberg). Seara cazare la Hotel Antille 3*
Ziua 2: mic dejun, vizita Venetia (deplasare cu autocarul la Mestre si de acolo cu mijloc de transport in comun catre vaporetto, pentru transfer in PiazzaSan Marco). De pe vaporetto se vad principalele palate de pe Canal Grande, “bulevardul” pe apa al Venetiei, Ponte degli Scalzi, Ponte dell'Academia, Ponte Rialto. Vizitam San Marco si zona apropiata ( Palazzo Ducale,San Zaccaria, micile magazine cu cristal de Murano si masti specifice pentru Carnaval), apoi Biserica Episcopala, Piazza Goldoni, Piata de fructe, Biserica cu instrumente muzicale si ne deplasam pe jos la intoarcere pentru a gusta atmosfera de pe stradutele inguste medievale. Seara, autocarul ne preia pentru a ne intoarce la hotel.

Ziua 3: mic dejun, ne deplasam la Tronchetto pentru a lua Vaporetto spre Murano (celebru in intreaga lume pentru atelierele de sticlarie) – pe drum trecem pe langa I-la San Michele, cel mai mare cimitir al Venetiei , apoi Burano ( a carui case colorate fac deliciul turistilor)- celebru pentru dantela produsa aici si Torcello (cea mai veche dintre insulitele Venetiei, acum aproape nelocuita). Seara, daca timpul ne permite, vizitam zona Santa Lucia, cu celebra Scalzi si Campo San Geremio. Autocarul ne preia pentru intoarcerea la hotel.
Ziua 4: mic dejun, ne deplasam spre Slovenia, vizita pietonala de aprox. o ora in centrul Lublijanei ( Podul Triplu, Castelul, Piazza Preseren, Primaria, Biserica Franciscana, Biserica Sf. Nicolae, Podul Dragonului ), apoi ne deplasam spre casa prin Ungaria. Se ajunge seara tarziu, in functie de formalitatile de la frontiera.

In perioada sederii la Venetia, deplasarile la obiectivele turistice se vor face cu ajutorul mijloacelor de transport in comun (tren local si vaporetto). In limita timpului disponibil, se pot vizita si alte obiective turistice. Organizatorul poate aduce mici schimbari in ordinea de vizitare a obiectivelor. In pret nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice, plata mijloacelor de transport in comun si asigurarea medicala, precum si orice alte cheltuieli personale. Pretul este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza.
ACTE NECESARE: buletin tip card sau pasaport valabil minim 6 luni, acordul parintilor legalizat la notar pentru persoanele minore si cazier judiciar pentru persoana care ii insoteste.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu